Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil door met Derk Boerrigter


31 mei 2013 - Ajax gaat dan toch praten met Derk Boerrigter. De buitenspeler heeft in Amsterdam nog een contract tot volgend jaar zomer. Andere spelers met een contract tot 2014 kregen al duidelijkheid, nu heeft ook Boerrigter die gekregen.

"Derk is een aanvaller met specifieke kwaliteiten, die we er graag bijhouden", zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars vandaag in het Algemeen Dagblad. Mocht Boerrigter zijn contract niet verlengen dan zal Ajax proberen de buitenspeler nog deze zomer te verkopen aan een andere club. En die kans is aannemelijk.

De 26-jarige Boerrigter voelt zich in de Amsterdam ArenA onvoldoende gewaardeerd en lijkt aan te sturen op een vertrek bij Ajax. Daarbij moet wel worden gesteld dat Boerrigter door blessureleed in Amsterdam nooit echt kon doorbreken. Eerder speelde Boerrigter voor HFC Haarlem, PEC Zwolle en RKC Waalwijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!