Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heitinga wil nog niet bij Ajax terugkeren


31 mei 2013 - Het is nog onduidelijk waar de toekomst van John Heitinga ligt. De international heeft nog een eenjarig contract bij Everton welke hij niet wenst te verlengen. Heitinga hoopt deze zomer de overstap te maken naar een andere club maar het is onbekend hoe Everton daar tegenover staat.

Een terugkeer naar Ajax sluit Heitinga in ieder geval uit. "Ajax speelt nu niet", zegt de 85-voudig international in een gesprek met NUsport. "Ik ben pas 29, denk dat ik eerst nog ergens anders in het buitenland wil voetballen. Maar ik zie mezelf wel ooit nog in een Ajax-shirt spelen. In Nederland wil ik sowieso niet voor een andere club dan Ajax spelen."

In de zomer van 2008 vertrok Heitinga uit Amsterdam om voor Atletico Madrid te gaan spelen. Een jaar later maakte Heitinga al weer de overstap naar Everton. In het seizoen 2011-2012 werd hij door de fans van Everton verkozen als speler van het jaar. Heitinga wordt nu onder andere in verband gebracht met Fenerbahce.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!