Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fenerbahce denkt aan Bert van Marwijk


31 mei 2013 - Bert van Marwijk kan als coach mogelijk aan de slag in Turkije. Dirk Kuyt heeft de clubleiding van Fenerbahce geadviseerd om in gesprek te gaan met Van Marwijk. De Turkse topclub zag eerder deze week Aykut Kocaman opstappen.

Kocaman kon terugkijken op een redelijk succesvol seizoen met Fenerbahce. Zo won hij de Turkse beker. In de Europa League werd de halve finale bereikt waar Benfica te sterk bleek. In de Turkse Superlig moest Fenerbahce alleen aartsrivaal Galatasaray voor zich dulden. Met name dat laatste lijkt voor Kocaman de aanleiding te zijn geweest om toch te vertrekken.

Sinds het teleurstellend verlopen Euro 2012 zit Van Marwijk zonder club. De afgelopen periode klopten clubs als Club Brugge, VfL Wolfsburg, Al Jazira en FC Twente tevergeefs aan. Fenerbahce is in dat opzicht weer een stukje groter en heeft meer financiele slagkracht. Het is onbekend of Van Marwijk welwillend tegenover een mogelijke overgang staat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!