Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fulham is Stekelenburg nog niet vergeten


31 mei 2013 - Maarten Stekelenburg hoopt deze zomer de Serie A te verruilen voor de Premier League. Fulham is nog altijd in de markt om Stekelenburg te verloren uit zijn lijden bij AS Roma.

Door blessures, schorsingen en verschillende coaches is Stekelenburg bij AS Roma nooit goed uit de verf kunnen komen. Martin Jol hoopte daar als manager van Fulham in januari al van te profiteren. Op de slotdag van de transfermarkt ketste een overeenkomst alsnog af. Nu waagt Fulham een nieuwe poging.

Bij Fulham moet de 30-jarige Stekelenburg de opvolger worden van de bijna 41-jarige Australische sluitpost Mark Schwarzer. Voor Stekelenburg ligt er zelf een vierjarig contract klaar en de kans zich in de Premier League te meten met de beste keepers te wereld. Met de komst van Stekelenburg zou het aantal Nederlandse keepers in de Premir League verder worden uitgebreid. Ook Newcastle United (Tim Krul) en Swansea City (Michel Vorm) hebben een Nederlandse keeper op doel.

Jol is met de clubleiding van Fulham in gesprek over een investering van 5 miljoen euro die de komst van Stekelenburg mogelijk moet maken. In 2011 betaalde AS Roma nog 7 miljoen euro aan Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!