Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax speelt op 13 juli twee keer


1 juni 2013 - Op 1 dag spelen tegen twee clubs? Ajax zal het deze voorbereiding doen. Zowel RKC Waalwijk als De Graafschap hebben Ajax namelijk op zaterdag 13 juli aangekondigd als tegenstander.

RKC Waalwijk speelt die bewuste zaterdag om 16.00 uur in het eigen Mandemakers Stadion tegen de landskampioen. Vier uur later, in Doetinchem op de Vijverberg, speelt De Graafschap tegen de Amsterdammers. Er wordt op de websites van RKC Waalwijk en De Graafschap niet gerept over de teamsamenstelling.

Ajax maakt op haar eigen website enkel melding dat het op 13 juli twee oefenduels speelt. Mogelijk dat Ajax gebruik zal maken van twee selecties die bestaan uit een combinatie van het eerste team van Frank de Boer en jeugdige talenten uit Jong Ajax en de A1.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!