Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Peter Bosz topkandidaat bij Vitesse


1 juni 2013 - Peter Bosz geldt als de topkandidaat om de nieuwe trainer van Vitesse te worden. Daarmee zou hij de opvolger worden van Fred Rutten die eerder besloot zijn aflopende verbintenis niet te verlengen.

Eigenaar Merab Jordania analyseerde de spelopvatting van aantal kandidaten voor de vacante trainerspost. Volgens De Telegraaf was de Georgische eigenaar van Vitesse erg te spreken over de lef en de aanvallende speelstijl van het elftal van Heracles. Dat alles ook nog eens met beperkte middelen.

Peter Bosz lijkt na een aantal seizoenen bij Heracles Almelo toe te zijn aan een volgende stap in zijn loopbaan. Vitesse past in dat plaatje hoewel het de afgelopen jaren met recht een trainerskerkhof is geweest. Het vorstelijke salaris gepaard aan de mogelijkheden in Arnhem kunnen Bosz echter over de streep trekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!