Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeffrey Bruma wil naar PSV


3 juni 2013 - Jeffrey Bruma hoopt komend seizoen voor PSV actief te zjin in de Eredivisie. Bruma heeft aan de clubleiding van PSV laten weten meer dan geintresseerd zijn in een overgang naar Eindhoven.

De 21-jarige verdediger had ook andere opties. Zo was ook FC Twente serieus in de markt en had het een meerjarig contract voor hem klaarliggen. Ook Chelsea hoopte Bruma te verleiden met een nieuwe verbintenis. Bruma, een jeugdproduct van de opleiding van Feyenoord, heeft bij Chelsea nog een contract tot de zomer van 2014.

De verwachting is dat PSV enkele miljoenen euro's aan Chelsea zou moeten betalen om zich te verzekeren van de diensten van Bruma. Chelsea verhuurde Bruma de afgelopen twee seizoenen aan het Duitse HSV. Bruma hoopt zich in Nederland verder te ontwikkelen door veel speelminuten te maken. Daarnaast lonkt dan ook het Nederlands Elftal weer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!