Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord verhuurt drie Ghanezen aan Antwerp


29 juni 2004 - Feyenoord heeft een samenwerkingsverband met het Belgische Westerlo. De Jupiler League club had deze zomer echter geen belangstelling voor een aantal Ghanese spelers van de Feyenoord Fetteh Academy. De Rotterdamse club heeft daarna FC Antwerp benaderd, de supporters van beide clubs hebben nauwe banden. Het onlangs gedegradeerde Antwerp wilde de spelers wel graag huren, zo meldt de Gazet van Antwerpen.


Het gaat om Jordan Opoku (21, afgelopen seizoen nog bij Excelsior), Nafiu Idrisu (18) en Akwasi Asare (18). Idrissu is een centrale spits en Akwasi een linksback.

Had Antwerp geen samenwerking met Manchester United? Het was voor de Belgische club geen enkel probleem om van andere clubs te hure "Dat staat onze overeenkomst met Manchester United niet in de weg", zo meldt secretaris Paul Bistiaux in Gazet van Antwerpen. "Ons contract met United is veel breder dan dat met Feyenoord."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!