Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord mogelijk opnieuw ongeplaatst


3 juni 2013 - Feyenoord ontbrak een aantal jaar in Europa en dat lijkt de Rotterdammers net als vorig jaar te gaan opbreken. De verwachting is dat Feyenoord in play off ronde van de Europa League ongeplaatst zal zijn.

Wanneer alle hoogstgenoteerde ploegen zich in de kwalificaties van de Champions League en Europa League zich 'gewoon' plaatsen gaat het een ongeplaatste status voor de Rotterdamers worden. Daarmee zou het in augustus al een topteam als Tottenham Hotspur, Dinamo Kiev, Sevilla of Roebin Kazan kunnen ontmoeten.

Vorig jaar speelde Feyenoord in de voorronde van de Champions League en later in de playoff ronde van de Europa League al met een ongeplaatste status. Dinamo Kiev en Sparta Praag bleken daarin te sterk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!