Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw defensieve versterking Roda JC


3 juni 2013 - Roda JC lijkt haar defensie van nieuw bloed te willen voorzien. Na de komst van Guy Ramos en Ard van Peppen (beide RKC Waalwijk) kondigden de Limburgers vandaag ook de transfer van Henk Dijkhuizen aan.

De twintigjarige verdediger kon transfervrij worden overgenomen van Sparta Rotterdam. In de playoffs maakte Dijkhuizen tegen Roda JC een prima indruk. Dat lijkt nu te hebben geleid tot de transfer naar het Parkstad Limburg Stadion. In Kerkrade lag voor Dijkhuizen, die eerder in de jeugd van Feyenoord speelde, een driejarig contract klaar.

Directeur Marcel van den Bunder: "We zijn blij dat een jonge, talentvolle speler als Henk zich voor langere tijd aan Roda JC wil binden. Het geeft aan dat Henk gelooft in het toekomstbeeld dat we bij onze club hebben uitgestippeld. Onze eerste prioriteit was het versterken van de verdediging. Dat is gelukt met het aantrekken van drie verdedigers in korte tijd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!