Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC haalt Rommedahl terug naar Eredivisie


3 juni 2013 - Dennis Rommedahl keert na een afwezigheid van drie seizoenen weer terug naar de Eredivisie. De 34-jarige Deen is het met RKC Waalwijk eens geworden over een tweejarig contract.

PSV contracteerde de aanvaller in 1997 maar werd direct verhuurd aan RKC Waalwijk. Daar speelde hij een voortreffelijk seizoen waarop PSV hem besloot terug te halen. Pas in 2004 vertrok de buitenspeler weer uit Eindhoven. Via Charlton Athletic keerde hij in 2007 al weer terug naar Nederland om nu voor Ajax te spelen. In Amsterdam werd hij in 2009 nog verhuurd aan NEC. In 2010 vervolgde Rommedahl zijn loopbaan in Griekenland bij Olympiakos. Een jaar later keerde hij terug naar Denemarken om voor Brondby te spelen. Nu is met zijn contract bij RKC Waalwijk de cirkel weer rond.

'Het is prachtig dat Dennis na vijftien jaar terugkeert bij RKC. Met zijn kwaliteiten en ervaring voegt hij echt iets toe aan het team', stelt manager technische zaken Janus van Gelder op de website van RKC Waalwijk. Ook de 124-voudig international van Denemarken is blij met zijn terugkeer naar Noord-Brabant.

Rommedahl: 'Ik wilde, ondanks interesse uit het buitenland, graag weer terug naar Nederland. Ook vind ik het belangrijk dat ik na mijn actieve carrière wellicht een andere functie bij RKC kan vervullen. Maar eerst hoop ik met al mijn ervaring iets extra's aan het team te kunnen toevoegen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!