Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stekelenburg op weg naar Fulham


3 juni 2013 - Volgend seizoen lijken de eerste, tweede en derde keeper van het Nederlands Elftal in de Premier League te keepen. Na Tim Krul (Newcastle United) en Michel Vorm (Swansea City) lijkt nu ook Maarten Stekelenburg aan de slag te gaan in Engeland. Fulham heeft met AS Roma een akkoord bereikt.

Een transfer van Stekelenburg naar Craven Cottage, de thuisbasis van Fulham, hing al langer in de lucht. Al in januari waagde de ploeg van manager Martin Jol een poging om Stekelenburg los te weken bij AS Roma. Uiteindelijk ketste een transfer op de slotdag van de transfermarkt af. Fulham maakte toen al bekend deze zomer een nieuwe poging te willen wagen.

In Italiaanse media bevestigde AS Roma directeur Franco Baldini al dat een transfer op handen is. Baldini: 'Ik ben naar Londen geweest voor de verkoop van Stekelenburg aan Fulham. Het is gelukt tot een akkoord te komen.' Stekelenburg moet zelf nog tot een vergelijk met Fulham zien te komen maar daar worden geen grote problemen verwacht.

Maarten Stekelenburg kan terugkijken op een uiterst teleurstellend Italiaans avontuur. In de zomer van 2011 verruilde Stekelenburg Ajax voor AS Roma maar een succes werd dat nooit. Stekelenburg was niet altijd zeker van een basisplaats mede door veelvuldig blessureleed.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!