Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toivonen snapt niets van clubleiding PSV


4 juni 2013 - Ola Toivonen heeft in Zweedse media keihard uitgehaald naar de handelswijze van PSV. De Zweeds international voelt zich onder druk gezet nu hij moet kiezen uit een contractverlenging of een vertrek. Toivonen heeft in Eindhoven nog een contract tot volgend jaar zomer.

"Deze houding van PSV vind ik respectloos," zegt Ola Toivonen in gesprek met de Zweedse krant Aftonbladet. "Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen. Aan het ondertekenen van een nieuw contract denk ik niet. Voor mij is het belangrijk om te zien hoe ik na mijn terugkeer in Eindhoven word behandeld door PSV. Dat is afwachten. De verandering in beleid komt voor mij op een erg ongelukkig moment."

Volgens Toivonen snappen ook zijn medespelers er niets van. De Zweeds international: "De medespelers die ik heb gesproken, reageerden net als ik geschokt." Ola Toivonen miste een groot deel van het seizoen 2012-2013 door een hamstringblessure. Aanvankelijk was het doel van Toivonen en PSV om deze zomer een transfer te maken door die blessure komt daar vermoedelijk niets van. PSV wil nu voorkomen dat Toivonen volgend jaar transfervrij de deur uitloopt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!