Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spanje grote favoriet bij EK onder 21


4 juni 2013 - Jong Oranje wordt niet gezien als een van de grote kanshebbers voor het Europees Kampioenschap in Israel. Dat blijkt uit de quoteringen van de Europese bookmakers. Spanje is topfavoriet, gevolgd door Duitsland.

Het Jong Oranje van Cor Pot zit in een loodzware poule met de leeftijdsgenoten uit Spanje, Duitsland en Rusland. Spanje is volgens Unibet de grote favoriet met een quotering van 2,90 maal de inzet bij toernooiwinst. Duitsland volgt met een quotering van 5 keer de inleg. Ook Jong Italië worden kansen toegedicht met een quotering van 6 tegen 1. Vervolgens is Jong Oranje aan de beurt. Per elke ingezette euro levert toernooiwinst van Jong Oranje 6,50 euro op.

De volledige lijst van Unibet:
Spanje 2,90 x 1
Duitsland 5,00 x 1
Italië 6,00 x 1
Nederland 6,50 x 1
Engeland 7,00 x 1
Rusland 20,00 x 1
Israël: 20,00 x 1
Noorwegen: 30,00 x 1

Wed nu 50 euro GRATIS bij Unibet!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!