Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Real Sociedad aast op Jacob Mulenga'


4 juni 2013 - Jacob Mulenga wordt door het Spaanse Marca in verband gebracht met Real Sociedad. Die club eindigde het afgelopen seizoen knap als vierde in de Primera Division achter FC Barcelona, Real Madrid en Atletico Madrid maar bijvoorbeeld boven Valencia.

Het is onbekend hoe concreet de belangstelling van Sociedad is. De Spaanse club is in ieder geval wel op zoek naar nieuwe spelers die kunnen helpen in de strijd om kwalificatie voor de Champions League. Mogelijk ontmoet PSV de Spanjaarden in de vierde voorronde van de Champions League. Mulenga heeft op dat vlak nog helemaal geen ervaring maar kan wel terugkijken op een aantal succesvolle Afrika Cups met Zambia.

FC Utrecht wil deze zomer afscheid nemen van een aantal dure krachten. Zo werden de aflopende contract met Jan Wuytens en Edouard Duplan niet verlengd, wilde de club niet tot het uiterste gaan bij Anouar Kali en bereikte het met AA Gent een akkoord over de transfer van Nana Asare. De Domstedelingen staan dan ook open voor een vertrek van Mulenga.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!