Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles rekent op vertrek Peter Bosz


4 juni 2013 - Heracles Almelo houdt rekening met een vertrek van trainer Peter Bosz. De oefenmeester geldt als de topkandidaat om bij Vitesse de vertrokken Fred Rutten op te volgen.

"Wij houden rekening met het vertrek van spelers en ook met een afscheid van Peter Bosz. Ik neem aan dat hij met Vitesse gaat praten. Dan is het aan beide partijen om eruit te komen." zegt voorzitter Jan Smit van Heracles Almelo vandaag in TC Tubantia. Volgens Smit heeft Peter Bosz al aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Vitesse wil Bosz die uitdaging bieden. In Arnhem zijn er meer mogelijkheden dan in Almelo terwijl Merab Jordania een groot fan is van de speelwijze van Bosz. Beide partijen zullen elkaar dan waarschijnlijk ook wel weten te vinden in de vorm van een contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!