Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax verhuurt Dijks aan SC Heerenveen


4 juni 2013 - Mitchell Dijks mag komend seizoen speelminuten in de Eredivisie opdoen bij SC Heerenveen. Ajax maakt vandaag bekend de twintigjarige verdediger te hebben verhuurd aan de Friezen.

Dijks kwam afgelopen seizoen tot slechts zes duels in het eerste elftal van Ajax. De verwachtingen voor komend seizoen waren niet rooskleurig. Daley Blind zal namelijk samen met de herstelde Nicolai Boilesen gaan uitmaken wie de eerste linksback van Ajax gaat worden. Dijks zou derde keus zijn.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax op de eigen clubsite: "Heerenveen is een goede club voor Mitchell. We hebben veel vertrouwen in zijn kwaliteiten. Voor zijn ontwikkeling is dit een belangrijke stap." Dijks heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!