Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen is Fulham te slim af bij jonge Deen


4 juni 2013 - SC Heerenveen staat op het punt zich te versterken met de 16-jarige Deens Stefan Gartenmann. De Friezen krijgen de voorkeur boven Fulham dat ook belangstelling had.

Gartenmann komt deze zomer over van FC Roskilde. In Friesland zal de speler in eerste instantie instromen in de jeugdopleiding. Mogelijk dat hij komend seizoen al een aantal keer mag meetrainen met de selectie van Marco van Basten. Gartenmann, speler van Denemarken onder 16, denkt in Friesland eerder een kans te krijgen dan bij Fulham.

Tegenover de Deense krant BT vertelt Gartenmann: 'Ik vind het niet erg om te concurreren voor een positie maar bij SC Heerenveen had ik meer het gevoel dat ze me wilde ontwikkelen als persoon. Daar tegenover stond Fulham was ik slecht een van de vele spelers zou zijn. Dat de weg naar het eerste elftal korter is bij Heerenveen speelt een voorname rol, daarnaast heeft ook de jeugd een goed niveau. Ik krijg daarmee de kans om dagelijks met talentvolle spelers te trainen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!