Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everton en WBA azen op Ola Toivonen


4 juni 2013 - Ola Toivonen weigert zijn nog een jaar doorlopende contract bij PSV te verlengen en een transfer lonkt. Volgens Voetbal International zouden Everton en West Bromwich Albion willen profiteren en daarmee Toivonen en PSV van elkaar verlossen.

De Zweeds international werd al vaker met een transfer naar de Premier League in verband gebracht. Mogelijk gaat het er deze zomer daadwerkelijk van komen. Toivonen staat open voor een overgang naar een van deze clubs. PSV zou aan een transfersom denken van circa 4,5 miljoen euro, een bedrag dat de club in 2008 nog zelf betaalde aan Malmo FF.

Pijnlijk is wel dat PSV in de zomer van 2011 nog een bod van 8 miljoen euro van Liverpool op Toivonen als te laag bestempelde. De marktwaarde van de international van Zweden is echter gekelderd. Toivonen kwam door een zware hamstringblessure het afgelopen seizoen nauwelijks in actie. Daarnaast is daar ook nog maar een eenjarig contract in Eindhoven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!