Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alderweireld wil even niet aan transfer denken


5 juni 2013 - Toby Alderweireld wil even niet denken aan een mogelijk transfer deze zomer. De Ajax-verdediger bereidt zich met de Rode Duivels voor op het cruciale WK-kwalificatieduel met Servie en daar ligt dan ook zijn volledige focus.

De verwachting is dat Alderweireld Ajax deze zomer verlaat, Frank de Boer sprak die verwachting enkele weken geleden al uit. Alderweireld in de Belgische krant Het Laatste Nieuws: "Daar probeer ik nu even niet aan te denken. Mijn vader en zaakwaarnemer houden zich bezig met geïnteresseerde clubs, en ik heb hen verteld dat ik van hen niets wil horen. Tot en met vrijdag wil ik enkel met de match tegen Servië bezig zijn."

Waar Alderweireld zich bij Ajax terug kan vinden in het centrum is dat bij België de positie van rechtsback. "Dat was de voorbije zes wedstrijden zo, en ik heb het goed gedaan. Zolang ik het goed doe, wil ik blijven staan. Er is een grote concurrentie tussen Guillaume Gillet en mezelf voor die positie, maar dat is goed. Zo houden we mekaar scherp."

Toby Alderweireld heeft bij Ajax nog een contract tot volgend jaar zomer. De Belgische verdediger zal deze zomer dan ook moeten vertrekken tenzij hij in Amsterdam gaat bijtekenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!