Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fulham bevestigt komst Maarten Stekelenburg


5 juni 2013 - Maarten Stekelenburg trekt definitief naar de Premier League. Fulham heeft de komst van de doelman vandaag officieel bekend gemaakt. De afgelopen twee jaar kwam de dertigjarige doelman uit voor AS Roma. Met de transfer is 4 miljoen euro gemoeid.

Stekelenburg op de website van zijn nieuwe club: "Ik ben heel blij dat ik naar Fulham ga en dat alles zo snel is opgelost. Ik kan me nu echt voorbereiden op het spelen in de Premier League volgend seizoen." De doelman laat ook optekenen blij te zijn Jol weer te ontmoeten. "Het is goed dat ik weer met Martin Jol ga werken. Hij kent mijn kwaliteiten goed. Ik kijk er dan ook naar uit om me aan te sluiten bij het team in de voorbereiding en zo tijd met hen door te brengen voordat het nieuwe seizoen start."

Ook Martin Jol is in zijn nopjes met de komst van de 54-voudig international: "Maarten Stekelenburg is een prima doelman die ik goed ken van mijn tijd bij Ajax en natuurlijk heb ik altijd meer interesse gehad voor zijn carrière omdat hij doelman van het Nederlands elftal is. Ik weet zeker dat hij het hier goed gaat doen bij Fulham in de Premier League."

Jol vervolgt: "Maarten is een speler met veel kwaliteit en techniek, die een wedstrijd goed kan lezen. Hij zal een fantastische aanvulling voor het al aanwezige en talentvolle keepersteam zijn. Ik ben heel blij dat hij hier graag wilde komen spelen en gelukkig met hoe onze transferzomer uitpakt. Overall ben ik dus zeer tevreden."

Eerder trok Fulham voor komend seizoen al Fernando Amorebieta (Atletic de Bilbao) en Derek Boateng (FC Dnipro Dnipropetrovsk) aan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!