Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wil Jansen als vervanger Chadli


5 juni 2013 - Anco Jansen staat hoog op een lijstje van FC Twente en is voor de club uit Enschede interessant als Nacer Chadli vertrekt. Tussen beide partijen is inmiddels een eerste gesprek gevoerd, dat bevestigde de zaakwaarnemer van Jansen aan Omroep Gelderland. Chadli staat in de belangstelling van onder andere Ajax, Dortmund en Juventus.

Jansen scoorde het afgelopen seizoen 21 maal voor De Graafschap en wil graag een stap omhoog maken. In de winterstop hadden ADO Den Haag en PEC Zwolle belangstelling voor de geboren Zwollenaar, die nog een doorlopend contract heeft in Doetinchem.

Directeur Bloemers van De Graafschap is verrast. Hij benadrukt dat er 'nooit een gesprek' heeft plaatsgevonden waarbij ook de Doetinchemse club was betrokken. 'Clubs horen op de hoogte te zijn als een speler een doorlopend contract heeft zoals bij Anco en wij hebben niets gehoord', stelt Bloemers in gesprek met Omroep Gelderland.

Jansen zou rond de 700.000 euro moeten opbrengen voor De Graafschap, maar Bloemers ontkent dat. Bloemers: 'Wij praten nooit over transferbedragen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!