Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eredivisie-gangers helpen Jong Noorwegen


5 juni 2013 - Vanavond is het Europees Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar officieel geopend. Gastland Israel speelde het openingsduel tegen Jong Noorwegen. Het duel eindigde in 2-2, beide Noorse treffers waren van 'Nederlnandse' makelij.

Tegen de verhouding in opende Jong Israel de score. Het was Nir Biton (FC Ashdod) die na zestien minuten spelen een strafschop benutte. Die stand stond niet al te lang op het bord. Marcus Pedersen, het afgelopen seizoen door Vitesse verhuurd aan Odense BK, maakte in de 24ste minuut de gelijkmaker. Dat zou in Israel ook de ruststand zijn. Jong Noorwegen stond toen al wel met 10 spelers op het veld door een rode kaart van Vegard Hedenstad (SC Freiburg).

Aanvankelijk leek Jong Israel te gaan profiteren van die man meer situatie. Het was Alon Turgeman (Maccabi Haifa) die negentien minuten voor tijd het gastland op voorsprong zette. Toch ging Jong Noorwegen, dat in de playoffs nog knap Jong Frankrijk uitschakelde, aan de haal met een gelijkspel. Het was Feyenoord-middenvelder Harmeet Singh die van afstand raak schoot. Singh kwam afgelopen zomer naar Rotterdam-Zuid maar kwam maar tot slechts vijf duels in de Eredivisie.

Later vanavond treffen Jong Engeland en Jong ItaliŽ elkaar nog. Morgen speelt Jong Oranje tegen Jong Duitsland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!