Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Insigne bezorgt Italianen zege op Engeland


5 juni 2013 - In het tweede duel van het Europees Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar heeft Jong Italie met 1-0 gewonnen van haar leeftijdsgenoten van Engeland. Lorenzo Insigne (Napoli) tekende met een vrije trap voor het enige doelpunt van het duel.

In Tel Aviv was Jong ItaliŽ met name in de eerste helft de bovenliggende partij. Na rust was het toch Jong Engeland van coach Stuart Pearce die de grootste kansen kreeg maar het initiatief bij ItaliŽ bleef. Middenvelder Marco Verratti (Paris Saint Germain) was aan Italiaanse kant de grote smaakmaker. De goal van Insigne viel in de slotfase van het duel. Al met al was het Jong Italie wat ook de meeste aanspraak op de overwinning kon maken.

Eerder vanavond openden gastland Jong IsraŽl en Jong Noorwegen, de overige twee landen in Groep A, al het Europees Kampioenschap. Dit duel eindigde in 2-2.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!