Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Babel en Donk trekken naar Turkije


5 juni 2013 - Ryan Babel en Ryan Donk vervolgen hun loopbaan in Turkije, zo meldt Voetbal International. Beide spelers, tevens goede vrienden van elkaar, gaan aan de slag bij Kasimpasa wat gecoacht wordt door Shota Arveladze.

De 26-jarige Babel kocht vorig jaar zomer zijn doorlopende contract bij Hoffenheim hoogstpersoonlijk af zodat hij zich bij Ajax weer in de kijker kon spelen. Door blessures pakte dat echter niet zo goed uit als gewenst. Toch stonden de clubs nog altijd voor Babel in de rij. De buitenspeler kiest nu voor een lucratief driejarig contract in Turkije. Babel had bij Ajax een aflopende verbintenis en kon derhalve transfervrij de overstap maken.

Ook Ryan Donk (27) trekt naar Turkije. De verdediger had nog een eenjarig contract bij de Belgische topclub Club Brugge maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Donk stond vier jaar lang onder contract bij Club Brugge. De verdediger kwam in het verleden uit voor RKC Waalwijk, AZ en West Bromwich Albion.

Kasimpasa eindigde het afgelopen seizoen als zesde in de Turkse Superlig maar wil mede met behulp van Babel en Donk verdere aansluiting vinden bij de traditionele topclubs Galatasaray, Fenerbahce en Besiktas.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!