Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gewilde Chadli lijkt niet naar Ajax te gaan


6 juni 2013 - Ajax kan Nacer Chadli definitief vergeten. Er is steeds meer belangstelling voor aanvallend ingestelde speler van FC Twente. De Italiaanse kampioen Juventus is voor de Belgisch international het meest concreet.

Juventus, Shakhtar Donetsk, Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur, Liverpool en Galatasaray zouden allen interesse hebben in Chadli. Met deze kapitaalkrachtige clubs op het toneel zal het lastig worden voor Ajax om zich in deze strijd te mengen.

Zaakwaarnemer Daniel Evrard in De Telegraaf: "Natuurlijk is Ajax een mooie club en heeft Nacer er de kans om Champions League te spelen, maar er zijn grote clubs uit de grote competities geïnteresseerd. Het lijkt me moeilijk voor Ajax om daar financieel in mee te gaan."

"Nacer wil graag Champions League spelen, maar is ook aangetrokken door het Engelse voetbal. Uit die hoek verwachten we nog wel iets. Maar eerst moet hij zich concentreren op deze hele belangrijke wedstrijd met de Belgische ploeg. Er zullen in Brussel weer veel belangstellenden op de tribune zitten. Nacer is in een geweldige positie. Zowel sportief als met het oog op het contract. Ik verwacht dat clubs niet lang willen wachten en dat er zeker deze maand nog een beslissing valt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!