Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stekelenburg blij om weer met Jol te werken


6 juni 2013 - De transfer van Maarten Stekelenburg van AS Roma naar Fulham werd gisteren officieel afgerond. De Engelse club zou circa 6 miljoen euro van AS Roma betalen terwijl er voor Stekelenburg een vierjarig contract klaar. De keuze voor Fulham was voor een groot deel omdat Martin Jol daar manager is.

Stekelenburg tegenover het Algemeen Dagblad: "Nadat ik onder Marco van Basten een moeilijke tijd had gehad bij Ajax, gaf trainer Jol me weer het vertrouwen terug. Dat juist hij me terug wilde, voelde gelijk goed. Van Jol weet ik zeker dat hij het in me ziet zitten. Dat is een prettig gegeven voor een doelman."

De doelman is blij dat hij de onderhandelingen nu achter zich kan laten en vooruit kan kijken. "Heerlijk, nu eerst op vakantie met vrouw en kinderen, dan verhuizen en opnieuw beginnen." Het doel is en blijft het WK in Brazilië. "Iedereen wil daar heen. Ook ik wil daar absoluut bij zijn. Maar de belangen van Fulham staan nu voorop."

Tot slot laat de doelman ook weet dat hij geen overleg heeft gehad met de technische staf van het Nederlands Elftal. Stekelenburg tegenover het Algemeen Dagblad "Nee, dit is een weloverwogen keus van mezelf geweest. Deze stap moest ik gewoon maken om mezelf sportief te verbeteren. Ik denk dat iedereen dat wel begrijpt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!