Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lokhoff zag ontslag niet aankomen


6 juni 2013 - VVV Venlo wist rechtstreekse degradatie te ontlopen maar moest uiteindelijk na de playoffs om promotie / degradatie alsnog afdalen naar de Jupiler League. Vandaag maakte VVV Venlo bekend afscheid te nemen van trainer Ton Lokhoff. De oefenmeester zag dit gedwongen vertrek niet aankomen.

'Ik had dit niet zien aankomen', verklaarde de 53-jarige Lokhoff tegen de regionale Limburgse zender L1. 'De beslissing is genomen, het zij zo. Het heeft geen zin daar verder al te veel over te zeggen. Ik moet het verwerken en dan weer verder gaan. In elk geval heb ik anderhalf jaar met veel plezier bij VVV gewerkt. Ik was ook graag doorgegaan.'

Lokhoff was eerder hoofdtrainer bij NAC Breda (2003 - 2005) en Excelsior (2006 - 2009). Tussen 2009 en 2011 was Lokhoff werkzaam als assistent-trainer bij de Oostenrijkse topclub Red Bull Salzburg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!