Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht weigert Turks bod op Mulenga


7 juni 2013 - FC Utrecht heeft een eerste bod van een nog onbekende Turkse club op Jacob Mulenga afgewezen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Onderhandelingen zijn nog niet stopgezet dus er bestaat nog een kans dat Mulenga alsnog naar Turkije verkast.

De 29-jarige Mulenga drukt met zijn salaris zwaar op de Utrechtse begroting. Om die reden mag de Zambiaanse aanvalsleider deze zomer dan ook uit de Domstadvertrekken. In Utrecht heeft Mulenga nog een contract tot de zomer van 2014. Eerder verkocht FC Utrecht al de 'te dure' Nana Asare aan het Belgische KAA Gent.

FC Utrecht legde overigens ook de negentienjarige Darren Rosheuvel vast, hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. De linksback had met de concurrentie van Blind, Boilesen en Dijks geen uitzicht op een kans bij het eerste elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!