Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kayserispor haakt af voor Hutchinson


7 juni 2013 - In navolging van onder andere Kasimapasa en Genclerbirligi was ook het Turkse Kayserispor van plan om te shoppen in Nederland. Volgens Voetbal International -redacteur Thijs Slegers sprak de club met Atiba Hutchinson maar waren de salariseisen van de Canadees international te hoog.

De transfer is inmiddels volledig van de hand. De toekomst van Hutchinson is nog in ongewis. De middenvelder, die afgelopen seizoen veelvuldig als rechtsback werd gebruikt, is transfervrij nadat zijn verbintenis bij PSV was afgelopen. Eerde droomde Hutchinson openlijk van een overgang naar de Engelse Premier League. Hutchinson was eerder actief voor de Deense topclub FC Kopenhagen.

Bij Kayserispor speelt op dit moment al Diego Biseswar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!