Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong Oranje ruim langs Rusland


9 juni 2013 - Jong Oranje zit op rozen in Israel. Vandaag werd met maar liefst 5-1 afgerekend met Jong Rusland. Bij rust stond het in Jeruzalem nog maar 1-0 voor de mannen van Cor Pot.

Bondscoach Cor Pot, gisteren 62 jaar geworden, kreeg zodoende een verlaat verjaardagscadeau. na de 3-2 zege op Jong Duitsland werd ook het tweede groepsduel gewonnen. Daarmee lijkt de laatste wedstrijd tegen Spanje te gaan om uit te maken wie eerste en tweede in de poule gaat worden.

Georginio Wijnaldum opende vandaag na 37 minuten spelen van afstand de score, daarvoor had hij ook al een keer de bal keihard op de vuisten van de Russische doelman geschoten. Na rust begon Oranje weer niet goed. De ploeg ontsnapte bij een handsbal van De Vrij in de eigen zestien. Nikita Chicherin werd al na vijf minuten spelen in de tweede helft met rood van het veld gestuurd na een charge van achter op Maher.

Jong Oranje had dus bijna de complete tweede helft een man meer op het veld. Luuk de Jong maakte er na een uur spelen 2-0 van, hij kopte diagonaal binnen na een voorzet van Van Ginkel. Denis Cheryshev (Real Madrid) deed enkele minuten later nog iets terug maar daarna was het weer Jong Oranje dat de klok sloeg. Ola John en de invallers Danny Hoesen en Leroy Fer tilden Jong Oranje naar een 5-1 zege.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!