Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong Oranje nu zeker van halve finale


9 juni 2013 - Jong Oranje is helemaal zeker van de halve finales. Het derde en laatste groepsduel tegen Jong Spanje is enkel en alleen nog om uit te maken wie eerste en tweede wordt. Spanje wordt vanavond namelijk met 1-0 van Jong Duitsland.

Jong Spanje won vanavond met 1-0 van Jong Duitsland. De zege was vergelijkbaar met die van eerder deze week. Ook toen had Spanje tegen Rusland het initiatief, het betere van het spel maar was het lang wachten op een goal. Ook nu weer was Morata de maker van de enige goal. De speler van Real Madrid scoorde dit keer vier minuten voor tijd.

Aanstaande woensdag om 18.00 uur is het laatste groepsduel van Jong Oranje en Jong Spanje. Het treffen tussen de favorieten voor de eindzege wordt gespeeld in Petach Tikva. Beide zullen voor de winst gaan om in de halve finale niet Italië maar Noorwegen of Israël te treffen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!