Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Ginkel niet bezig met transfer


10 juni 2013 - Marco van Ginkel onderscheidde zich zondag bij Jong Oranje met zijn goede spel en assists. Niet voor nies werd de middenvelder van Vitesse verkozen tot man of the match. Een zomerse transfer lonkt.

Chelsea heeft namelijk meer dan gewone belangstelling. Laat Vitesse nu net samenwerken met Chelsea, de Engelse topclub zit dan ook in poleposition voor de handtekening van Van Ginkel. De middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad: 'Ik ben er nu niet mee bezig, maar ik voel me gevleid door hun interesse.'

De twintigjarige middenvelder verwacht dat hij ook de komende duels een vaste plaats in het elftal heeft. Van Ginkel: 'Dat denk ik ook'. De middenvelder kreeg opvallend genoeg de voorkeur boven Jordy Clasie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!