Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC weet Fledderus te binden


10 juni 2013 - Met twee rake vrije trappen wist Mark Jan Fledderus er voor te zorgen dat Roda JC voor de Eredivisie behouden bleef. De Limburgers hebben de middenvelder nu beloond met een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2016. Fledderus had in Kerkrade nog een contract tot volgend jaar zomer.

Algemeen directeur Marcel van den Bunder op de website van Roda JC: "Mark Jan is een typische koempel, een speler die met zijn karakter, instelling en speelwijze perfect bij onze club past. Met zijn twee doeltreffende vrije trappen tegen Sparta is hij bovendien natuurlijk van onschatbare waarde voor ons geweest. We zijn dan ook enorm trots dat hij zijn contract met twee jaar verlengd heeft."

Mark Jan Fledderus: "Ik heb het bij Roda JC enorm goed naar mijn zin.Ik ben blij met de club en de club met mij, dat is de basis geweest om verder te praten. Ik voel me gewaardeerd door de supporters en andere mensen binnen de club en ik heb een goed gevoel over de toekomst van Roda JC. Daarnaast voelt mijn gezin zich thuis in Limburg. Ook dat was voor mij een belangrijke reden om over contractverlenging te praten."

Fledderus verruilde in de zomer van 2011 transfervrij Heracles Almelo voor Roda JC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!