Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alderweireld wil niet naar Rusland of Porrtugal


10 juni 2013 - Toby Alderweireld kon opnieuw terugkijken op een goede interland voor Belgie. Een transfer naar een grote competitie lonkt nadrukkelijk. Alderweireld ging in De Telegraaf uitgebreid in op zijn toekomst.

Concreet is het allemaal nog niet maar Alderweireld heeft wel duidelijke voorkeuren. Een avontuur in Rusland of Portugal sluit Alderweireld al bij voorbaat uit. "Daar gaat mijn voorkeur niet naar uit", vertelt Alderweireld De Telegraaf. "Engeland en Duitsland zijn de mooie competities, waarin ik denk een volgende stap te kunnen maken."

Alderweireld heeft in Amsterdam nog een verbintenis van een jaar. Dit lijkt dan ook voor alle partijen het juiste moment om te verkassen. Alderweireld: "Ik moet ergens naartoe gaan waar ik een beetje kan voetballen en waar mijn stijl van spelen past. Aan de andere kant wil ik daar ook niet onderin gaan spelen. Ik wil Ajax verlaten voor een mooie club en anders blijf ik gewoon in Amsterdam."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!