Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Chelsea en Vitesse akkoord over Van Ginkel'


11 juni 2013 - Volgens De Telegraaf zouden Vitesse en Chelsea het eens zijn over de transfer van Marco van Ginkel. De scouts van de Engelse topclubs zijn na het Europees Kampioenschap onder 21 jaar helemaal overtuigd. Zaakwaarnemer Karel Jansen noemt het akkoord onzin.

De Telegraaf weet dat er een akkoord zou zijn tussen beide clubs voor een bedrag van 8,5 miljoen euro. Jansen: 'Er is inderdaad interesse van Chelsea, dat ontkennen wij niet. Maar van veel meer clubs. Ajax had zich al officieel gemeld, maar daar wil Vitesse helemaal niet mee praten. De situatie is nu zo dat wij het EK afwachten en dan kijken wat de beste stap is. Als hij al uit Arnhem vertrekt, want Marco heeft nog twee jaar contract in het Gelredome. Chelsea? Van een andere orde dan Ajax, maar een akkoord is er zeker nog niet.'

Morgen speelt Marco van Ginkel met Jong Oranje haar laatste groepsduel in Israël. Om 18.00 uur is Jong Spanje de tegenstander. Inzet is groepswinst in Poule B.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!