Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Douglas op weg naar Newcastle'


11 juni 2013 - Douglas verruilt FC Twente deze zomer niet voor de Russische Premjer Liga of Serie A. De Engelse Premier League en dan in het bijzonder Newcastle United gaat zijn volgende bestemming worden, zo melden diverse media.

Douglas heeft een aflopende verbintenis bij FC Twente. Na zes seizoenen was de geboren Braziliaan met Nederlands paspoort toe aan een nieuwe uitdaging. Die lijkt Douglas nu te hebben gevonden in Newcastle. Naar verluidt zou de verdediger maar liefst 2 miljoen euro aan tekengeld opstrijken. Een bedrag dat voor Lazio Roma te gortig was. Ook het Russische Kuban Krasnodar had belangstelling maar nadat Lazio en Newcastle zich melden was de keuze snel gemaakt.

In Newcastle kunnen volgend seizoen mogelijk drie internationals onder contract staan. Naast Tim Krul zouden dan ook Vurnon Anita en Douglas aan de Tyne onder contract staan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!