Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bayer Leverkusen serieus voor Alderweireld


11 juni 2013 - Bayer Leverkusen heeft zich officieel gemeld voor Toby Alderweireld. De Bundesligaclub zou circa 7 miljoen euro voor de Belgische verdediger van Ajax over hebben. "Ze hebben zich bij ons gemeld”, zegt zijn zaakwaarnemer Soren Lerby in De Telegraaf.

Eerder gaf Alderweireld al te kennen een voorkeur te heben voor de Engelse Premier League of Duitse Bundesliga. "En dan is een stabiele Bundesligaclub als Leverkusen, die zich rechtstreeks heeft geplaatst voor de Champions League natuurlijk een interessante optie”, aldus Lerby in De Telegraaf. "Maar ik moet de interesse nog met Toby bespreken. Dat gaat op korte termijn gebeuren”, aldus de spelersmakelaar.

De 24-jarige Alderweireld heeft bij Ajax nog een contract tot volgend jaar zomer. Het zal nu dan ook tot een transfer moeten komen om een transfervrij vertrek te voorkomen. Het lijkt vrijwel uitgesloten dat Alderweireld zijn contract zal verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!