Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Norwich en PSV eens over Toivonen'


11 juni 2013 - Ola Toivonen lijkt zijn loopbaan te vervolgen in de Premier League. Norwich City heeft een akkoord met PSV bereikt over een transfersom van 5,5 miljoen euro, dat meldt Voetbal International.

De Zweeds international moet zelf nog wel tot een vergelijk komen met The Canaries. Technisch directeur Marcel Brands wil nog geen uitlatingen doen over een op handen zijnde transfer van Toivonen. Brands in gesprek met Voetbal International: 'Er is wel concrete belangstelling, overigens van meer clubs.'

De transfer lijkt echter slechts een kwestie van tijd. Toivonen is op dit moment echter nog met Zweden in de slag om WK-kwalificatie. Faerøer is daarin de tegenstander. Eerder werd al duidelijk dat Toivonen zijn contract in Eindhoven niet wil verlengen terwijl PSV een transfervrij vertrek wil voorkomen.

Norwich City roert zich tot dusver al behoorlijk op de transfermarkt. Zo bereikte het eerder al een akkoord met Sporting Lissabon over Ricky van Wolfswinkel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!