Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Italianen en Noren gaan door


11 juni 2013 - Jong Noorwegen of Jong Italie zal de tegenstander van Jong Oranje zijn in de halve finale. Vandaag vielen de beslissingen in Groep A, morgen zal dat het geval zijn in de poule van Jong Oranje.

Jong Italie was met twee zeges op rij al zeker van de volgende ronde, de halve finale. De vraag was alleen op welke plaats de Italianen zouden eindigden want tegenstander Noorwegen kon bij winst de eerste plaats pakken. Zo ver kwam het niet, al scheelde het niet veel. Stefan Strandberg scoorde namelijk in de laatste minuut namens Noorwegen de 1-0 na het benutten van een strafschop. Andrea Bertolacci scoorde in blessuretijd echter nog tegen.

Gastland Israel greep naast een ticket voor de halve finale. Het won wel haar laatste wedstrijd tegen Jong Engeland. Ofir Krieff was de maker van het enige doelpunt waardoor Israël op 4 punten eindigde. Noorwegen heeft 1 puntje meer. Jong Engeland met een aantal bekende namen uit de Premier League eindigt puntloos onderaan.

Jong Oranje eindigt bij winst of een gelijkspel als eerste en treft dan Jong Noorwegen. Bij een verlies is Jong Italië de tegenstander.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!