Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sulejmani via achterdeur naar Lissabon


11 juni 2013 - Miralem Sulejmani trekt na dit seizoen definitief naar Benfica. De overgang hing al enige tijd in de lucht maar is nu ook officieel door de Portugese topclub bevestigd. Sulejmani, nog altijd de duurste aankoop van Ajax aller tijden, tekende in Lissabon een contract voor vijf seizoenen.

In de zomer van 2008 betaalde Ajax maar liefst 16,25 miljoen euro aan SC Heerenveen voor de diensten van Sulejmani. Tegelijkertijd strijkten Sulejmani en diens zaakwaarnemer miljoenen aan tekengeld, provisie en salarissen op. Nu vijf jaar later loopt Sulejmani transfervrij de deur uit. De Servisch international kwam afgelopen seizoen al niet meer in de plannen van Frank de Boer.

Sulejmani maakt nu de overstap naar de Portugese competitie. Daar hoopt de nog altijd pas 24-jarige Sulejmani bij Benfica, dat het afgelopen seizoen in de slotfase naast alle prijzen inclusief de Europa League greep, zijn loopbaan weer nieuw leven in te blazen. Eerder shopte Benfica al bij SC Heerenveen voor Filip Djuricic.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!