Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente aast op Leerdam en Jozefzoon


12 juni 2013 - Kelvin Leerdam en Florian Jozefzoon staan in de belangstelling van FC Twente, dat meldt het Algemeen Dagblad. Beide spelers zitten momenteel in Israel met Jong Oranje.

Leerdam is transfervrij op te halen bij Feyenoord. De middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan, kwam eerder niet met Feyenoord tot een vergelijk. Vitesse leek met Leerdam aan de haal te gaan maar uiteindelijk ketste de deal helemaal af. FC Twente lijkt nu te willen profiteren.

Ook Jozefzoon heeft de belangstelling van FC Twente getrokken. De rechterspits kan terugkijken op een uitstekend seizoen bij RKC Waalwijk en gaf eerder al te kennen op het Europes Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar een transfer af te dwingen. Tot dusver kwam Jozefzoon alleen als invaller binnen de lijnen in het duel met Jong Duitsland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!