Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toivonen mag praten met Norwich City


12 juni 2013 - Norwich City heeft van PSV toestemming gekregen om te praten met Ola Toivonen. The Canaries zijn bereid circa 5 miljoen euro voor de Zweeds international neer te tellen, de vraag is nu of Toivonen een overgang zelf wel zie zitten.

Technisch manager Marcel Brands van PSV stelt in het Algemeen Dagblad: "We hebben Norwich akkoord gegeven om met Ola te gaan praten. We hebben nog geen akkoord, maar ze zijn wel bereid aan onze eisen te voldoen. Als clubs verwacht ik wel dat we er uitkomen. Het is nu aan de speler."

Martin Dahlin, de zaakwaarnemer van Toivonen, heeft de gesprekken inmiddels geopend. Er zou echter meer belangstelling voor Toivonen zijn. PSV hoopt met een transfer deze zomer een transfervrij vertrek volgend jaar te voorkomen. Brands kan met het geld van Toivonen weer de transfermarkt op. "We zijn volop bezig, maar we hebben geen zak geld staan om nieuwe spelers te kopen. We zullen eerst moeten verkopen, dat is algemeen bekend."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!