Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente laat Dusan Tadic niet gaan


12 juni 2013 - Dusan Tadic zinspeelde gisteren in de media nog op een mogelijk vertrek bij FC Twente. De Servische buitenspeler had verwacht afgelopen seizoen om de titel te spelen maar speelt komend seizoen niet eens Europes voetbal. Daarnaast plaatste hij twijfels bij de ambities van de clubleiding.

Voorzitter Joop Munsterman van FC Twente is in De Telegraaf behoorlijk uitgesproken. "Die laten we niet gaan. Alleen als er clubs komen die exorbitante bedragen willen betalen gaan we daarmee praten. Maar bij zulke bedragen praten we over elke speler. Voorlopig gaan we daar echter helemaal niet vanuit."

De Telegraaf meldt dat Munsterman met exorbitante bedragen doelt op een bedrag van 15 miljoen euro of meer. Een dergelijk goed seizoen draaide Tadic niet waardoor een transfer niet hoeft te worden verwacht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!