Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong Spanje maatje te groot


12 juni 2013 - Jong Oranje treft in de halve finale de Italiaanse ploeg. Vanavond verloor Jong Oranje namelijk vrij kansloos met 3-0 van Jong Spanje. Daarbij moet wel worden aangetekend dat bondscoach Cor Pot zijn complete team had vervangen, bij Spanje waren er zeven andere namen ten opzichte van het voorgaande duel.

Jong Spanje was vanavond een stuk sterker. Morata (Real Madrid) werkte zich op tot topscorer door ook in het derde groepsduel tot scoren te komen. Ook Isco (Malaga CF) was doeltreffend. Jong Spanje had het initiatief, meer balbezit en ook de beste kansen. Tussen de 1-0 en 2-0 had Mike van der Hoorn een uitstekende kans om tot scoren te komen. Een geschampte vrije trap kwam voor de voeten van de Utrecht-verdediger maar De Gea wist te redden.

Na rust beet Jong Oranje iets meer van zich af maar kon het nog altijd niet echt een vuist maken tegen Spanje. Er waren in de slotfase van het duel ook een aantal goede mogelijkheden van Jong Oranje. Een schot van Maher werd met moeite door De Gea gekeerd, in de rebound hiervan schoot Hoesen via een stuit onderkant lat. Een vrije trap van grote afstand van Depay eindigde op de lat. In de slotminuut maakte Jong Spanje er via Vazquez 3-0 van.

Aanstaande zaterdag speelt Jong Oranje om 20.30 uur tegen Jong Italie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!