Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Australisch avontuur voor Rob Wielaert


13 juni 2013 - In de nadagen van zijn loopbaan gaat Rob Wielaert toch nog een buitenlands avontuur aan. De 34-jarige verdediger verruilt Roda JC voor het Australische Melbourne Heart. Zijn aflopende verbintenis bij Roda JC werd deze zomer niet verlengd.

Melbourne Heart eindigde het afgelopen seizoen als negende in de Australische competitie, de A-League. Die eindklassering deed pijn. De ambities van Melbourne Heart reiken veel verder en Wiealert zal met zijn ervaring de ploeg moeten gaan helpen. "Ik heb mijn hele carrière in Nederland gespeeld, het is geweldig om nu in het buitenland te voetballen," aldus Wielaert op de website van zijn nieuwe club.

Robbie Wielaert doorliep de jeugdopleiding van PSV. In Eindhoven wist de verdediger nooit door te breken. Een verhuurperiode aan FC Den Bosch leverde een transfer naar NEC op. Daar deed Wielaert het zo goed dat hij een stap kon maken naar FC Twente om vervolgens zelfs naar Ajax te trekken. Zijn avontuur in Amsterdam werd niet zo'n groot succes waarop hij werd verhuurd naar Roda JC, in 2011 trok hij zelfs definitief naar Kerkrade.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!