Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax hoopt op aanblijven De Jong


13 juni 2013 - Ajax heeft hoop op een langer verblijf van Siem de Jong in Amsterdam. Eerder gaf De Jong nog aan na zes seizoenen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Ajax denkt echter dat een onzeker buitenland avontuur de kansen van De Jong diens kansen op het WK in Brazilie verkleinen, dat kan doorslaggevend zijn in het besluit van de speler.

De Jong manifesteerde zich bijzonder goed op de Aziatische trip van het Nederlands Elftal. De 24-jarige aanvaller scoorde als invaller in het oefenduel met Indonesië zelfs tweemaal. Dat heeft de aanvaller een basisplaats opgeleverd in het duel met China. Om in beeld te blijven bij Oranje zou het voor De Jong goed zijn om bij Ajax te blijven.

Althans dat is wat Ajax beoogt. In Amsterdam is De Jong onomstreden, onder Frank de Boer zelfs aanvoerder en hij kan komend seizoen ook weer in de Champions League uitkomen. Daarmee zou De Jong een zekerheidje in de WK-selectie van Louis van Gaal kunnen zijn. Omdat De Jong in de ArenA nog een contract tot de zomer van 2015 is de nood voor een transfer ook nog niet hoog.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!