Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nuytinck verlaat Jong Oranje met blessure


13 juni 2013 - Het Europees Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar zit er op voor Bram Nuytinck. De verdediger van Anderlecht, die gedurende de kwalificatieperiode aanvoerder was, heeft een knieblessure opgelopen.

De jeugdinternational liep de knieblessure op in het treffen van woensdagavond met Jong Spanje (3-0 verlies). Nuytinck heeft zijn linkerknie laten onderzoeken in het ziekenhuis van Tel Aviv. Een MRI-scan wees uit dat Nuytinck in halve finale en mogelijke finale niet meer in actie zal kunnen komen. Om die reden is besloten om terug te keren naar Nederland.

Nuytinck: "Ten eerste baal ik hier enorm van. Het was voor mij een moeilijk toernooi, qua rol die ik moest vervullen. Om nu tijdens het toernooi voortijdig terug naar huis te moeten, maakt het nog extra moeilijk. Aan de andere kant wil ik geen risico nemen met het oog op de voorbereiding en het komend seizoen bij Anderlecht. Morgenochtend meld ik mij op de club voor verdere testen."

De verdediger vervolgt: "Ik wens het team heel veel succes voor de halve finale tegen Italië. Dit Jong Oranje zit als team ontzettend sterk in elkaar. Het is heel jammer dat ik er zaterdag in de halve finale niet bij kan zijn, maar ik weet zeker dat de jongens met elkaar de EK-finale zullen bereiken. Tot slot wil ik coach Cor Pot en de staf van Jong Oranje bedanken voor de mooie jaren die ik heb beleefd met dit team. Vanwege mijn leeftijd kan ik komend seizoen niet meer voor deze ploeg uitkomen, maar ik heb van al mijn 23 interlands enorm genoten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!