Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aston Villa verrast met Leandro Bacuna


13 juni 2013 - Leandro Bacuna was afgelopen seizoen niet altijd zeker van een basisplaats bij FC Groningen. Toch trekt de 21-jarige speler komend seizoen de Premier League. Aston Villa heeft de speler voor drie seizoenen vastgelegd.

Aston Villa had de speler al enige tijd op het verlanglijstje. Deze week werd door FC Groningen en Aston Villa een akkoord bereikt over de transfersom. Mogelijk dat Bacuna vandaag al door Villa aan de pers en fans worden gepresenteerd. Bacuna had in Groningen nog een contract tot de zomer van 2015 en levert dan ook een transfersom op. Daarnaast zal FC Groningen in 2014 oefenen tegen Aston Villa.

In Birmingham treft Bacuna een aantal bekenden uit de Eredivisie. Aston Villa is namelijk ook de werkgever van Ron Vlaar, Karim El Ahmadi en Brett Holman.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!