Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeremain Lens op weg naar Dinamo Kiev


13 juni 2013 - Jeremain Lens zwicht mogelijk voor een lucratief aanbod uit Oekraine. Dinamo Kiev is met PSV tot een vergelijk gekomen over de transfersom, zo meldt Voetbal International. Lens gaat luisteren naar het verhaal van Kiev.

Naar verluidt zou Dinamo Kiev bereid zijn om maar liefst negen miljoen euro te betalen voor het nog twee jaar doorlopende contract. Dat was meer dan PSV op had gerekend en heeft de 25-jarige aanvaller dan ook toestemming gegeven om met Dinamo Kiev te gaan praten. Zelf voelt de international ook wel iets voor een dergelijke overgang.

'Ik heb een indicatie gekregen van de voorwaarden en dat staat me wel aan', aldus Lens tegenover Voetbal International. 'Ik heb nog niet gesproken met Dinamo Kiev, maar ik ga wel luisteren. Het klinkt mij interessant in de oren.' Lens vliegt deze week nog naar Kiev om te gaan praten met de club. Eerder sprak Lens nog de ambitie uit om deze zomer de overstap te maken naar de Premier League, daarbij had hij hoogstwaarschijnlijk niet gerekend op dit vorstelijke aanbod.

Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen dan geeft dat PSV financiŽle middelen om de transfermarkt op te gaan. De eerste prioriteit is het binnenhalen van een verdediger waarbij Mike van der Hoorn (FC Utrecht) hoog op het verlanglijstje staat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!